Radio Säteily, Soiva Opiskelijaradio ja Radio Scoop ääneen

kirjoittanut

kategoriassa

Rovaniemeläinen opiskelijoiden Radio Säteily palaa ääneen vuoden tauon jälkeen perjantaina, kun aseman kolmen viikon pituinen toimintakausi alkaa. Radio Säteilyn ohjelmista vastaavat pääasiassa Lapin yliopiston eri alojen opiskelijat sekä muut rovaniemeläiset. Radio Säteilyn nettilähetyksen lisäksi asemaa voi kuunnella Rovaniemen kaupunkiseudulla taajuudella 89,0 MHz.

Seinäjoella on äänessä ensi viikon alussa uusi opiskelijaradio, joka toimii Seinäjoen Ammattikorkeakoulun suojissa. Kulttuurituottajaopiskelijoiden toteuttama Soiva Opiskelijaradio lähettää 5.-7.11. kello 12-21. Kyseessä on pilottihanke, jossa ohjelmasisällön lisäksi opiskelijoiden vastuulla ovat radiokanavan visuaalinen ilme ja nettisivut sekä yhteistyötahojen mainokset. Soivan Opiskelijaradion aloituksesta kertoi ensimmäisenä Seinäjoen Sanomat.

Kolmas lähiaikoina ääneen tuleva radioasema on Radio Scoop. Kauhajoelta lähettävän Radio Scoopin ohjelmisto käynnistyy nettiradiona 5. marraskuuta, mutta joulukuun kahden ensimmäisen viikon aikana kanavaa voi kuunnella myös ULA-taajuudella 107,1 MHz. Monipuolista ohjelmaa lähettävä Radio Scoop on joulukuun radiolupajakson aikana tukemassa myös kuuluvuusalueen pienyritysten joulumyyntiä.

Mediamonitori