Jääkiekkoradiot kaudella 2018-2019

kirjoittanut

kategoriassa

Perjantaina 14. syyskuuta alkavan jääkiekkoliigan otteluja voi seurata sekä valtakunnallisilla että paikallisilla radiotaajuuksilla. Valtakunnallisia radiolähetyksiä Liigan otteluista kuullaan tuttuun tapaan Yle Puheelta. Paikallisradioselostuksia on tarjolla kahdentoista liigajoukkueen otteluista. Alla olevaan taulukkoon on kerätty tiedot eri liigajoukkueiden otteluja selostavista asemista. Taulukon kuuntelulinkit on poimittu Radiot.fi-palvelusta.

Radio City selostaa kaudella 2018-2019 HIFK:n, Kärppien, Tapparan, SaiPan ja JYP:n ottelut. Radio City Hämeenlinnassa selostetaan HPK:n kotiottelut, paitsi runkosarjan ratkaisuvaiheessa maaliskuussa myös vierasottelut ja koti- ja vierasottelut pudotuspeleissä.

Mikkelin Jukurien selostukset jatkuvat Radio Mikkelissä, Lahden Pelicansin Radio Voimassa, Porin Ässien Radio Porissa, Rauman Lukon Radio Ramonassa, Turun Palloseuran Auran Aalloilla ja Tampereen Ilveksen FUN Tampereessa.

Listaa päivitetään kauden aikana. Tarkempia tietoja jääkiekko selostavien radiokanavien taajuuksista on Mediamonitorin taajuuslistalla.

Joukkue Radiokanava Kuunteluosoite
HIFK Radio City Helsinki (Radiot.fi)
HPK Radio City Hämeenlinna (Radiot.fi)
Ilves FUN Tampere (Radiot.fi)
Jukurit Radio Mikkeli (Radiot.fi)
JYP Radio City Jyväskylä (Radiot.fi)
Kärpät Radio City Oulu (Radiot.fi) 
Lukko Radio Ramona (Radiot.fi)
Pelicans Radio Voima (Radiot.fi)
SaiPa Radio City Lappeenranta (Radiot.fi)
Tappara Radio City Tampere (Radiot.fi)
TPS Auran Aallot (Radiot.fi)
Ässät Radio Pori (Radiot.fi)
     

Palaute ja lisäysehdotukset osoitteeseen info@mediamonitori.fi.

Artikkelia päivitetty 6.3.2019 klo 18.10: Radio City Hämeenlinna selostaa runkosarjan lopussa myös vierasottelut.