Radio Tallukka aloittaa lähetykset Vääksyssä

kirjoittanut

kategoriassa

Radiolähetykset lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitetulla taajuudella 107,9 MHz jatkuvat Asikkalan Vääksyssä, vaikka taajuutta kesän ajan hallinnoinut Järviradio väistyykin lyhytaikaisluvan päättyessä. Taajuudelle luvan syys-lokakuun ajaksi saanut Maisema 24 Oy aikoo käynnistää puheohjelmistoa lähettävän Radio Tallukan lähetykset. Radio Tallukka toimii Vääksyssä sijaitsevan Hotelli Tallukan yhteydessä. Lähetykset kuuluvat noin 20 kilometrin päähän.

Hotelli Tallukan omistaja Kalevi Gran kertoo, että lähetystoiminnan suunnittelu on vielä kesken, mutta ohjelmantekijöitä tulee olemaan 1-3.

– Tulemme kertomaan ohjelmissa hotellimme toimintaan liittyvistä aiheista, mutta myös Asikkalan kunnan uutisaiheista. Lähettimemme on sama kuin Järviradiolla ja se sijaitsee läheisessä näkötornissa, Gran sanoo.

Radio Tallukka ei aio lähettää Järviradion ohjelmistoa.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radiot 2018