Discoveryn suoratoistopalvelu Dplay Suomeen syyskuussa

kirjoittanut

kategoriassa

TV-jätti Discoveryn suoratoistopalvelu Dplay aloittaa toimintansa Suomessa syyskuussa. Dplay sisältää yhtiön Suomessa näkyvien kanavien eli TV5:n, Kutosen, Friin, TLC:n, Discovery Channelin ja Animal Planetin ohjelmia eri kategorioihin ryhmiteltyinä. Dplay toimii Pohjoismaissa jo Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Suomessa se aloittaa 17. syyskuuta.

Dplay on käyttäjälle maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Palvelussa on myös maksullinen versio, jossa voi katsoa ohjelmia ilman mainoksia sekä TV5:n, Kutosen, Friin ja TLC:n lähetyksiä suoratoistona.

Dplay toimii nettiselaimella sekä Android- ja iOS-mobiilialustoilla. Lisäksi palvelua voi katsoa uusimman AppleTV:n kautta tai Chromecastin välityksellä.

Mediamonitori – Discovery Networks Finland


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Discoveryn suoratoistopalvelu Dplay Suomeen syyskuussa”

  1. Hidastatodella avatar
    Hidastatodella

    Discovery kun ei ole mikään pieni toimija niin siihen nähden mennyt aika hiton monta vuotta meni tätä odotelessa. Alussa sentään TV5 kotimaisia ohjelmia pystyi katsomaan jälkikäteen YouTubesta. Jopa Alfa TV on tällähetkellä vielä edellä Discoveria tässä suhteessa.