Radiouutiset Mediamonitorista toukokuussa 2018

kirjoittanut

kategoriassa

Radiouutiset Mediamonitorista toukokuussa sisältävät tietoa TV5:n ja Eurosportin HD-lähetyksistä DNA:n ylläpitämässä antenniverkossa. Uutisissa kerrotaan lisäksi, että Järviradio on laajentanut Kouvolaan ja Mediatakojat on saanut Viestintävirastolta taajuusluvan HitMix-kanavalle Lahteen. Toisaalta Iskelmä ja SuomiRock odottavat vielä taajuuksien hyväksymistä Ypäjän uudella lähetinasemalla. Radio Rock odottaa puolestaan lähetyslupaa Porvoon taajuudelle.

Mediamonitorin radiouutisissa kerrotaan myös, että Pasiradio kuuluu jälleen ULA-taajuuksilla. Tällä kertaa Pasi Viherahon ylläpitämä radiokanava kuuluu kahdella taajuudella Lahden kaupungin alueella sekä taajuuksilla Kouvolassa ja Helsingissä. Jyväskylässä on taasen äänessä Radio Maxwell -niminen lyhytaikaisradio, jonka taajuudella on kuultu myös opiskelijatapahtuman radiokanavaa.

Uutislähetyksessä on aiheena myös paikallisradiotoiminta Lappeenrannassa ja Kaakkois-Suomessa sekä kunnanvaltuustoon edennyt aloite paikallisradion käynnistämiseksi Kittilässä Länsi-Lapissa.

Jenny Mäkisen toimittamat uutiset voi kuunnella yllä olevan linkin kautta tai Soundcloud-palvelussa. Tämä uutislähetys on tehty erityisesti Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueille, sillä lähetys on kuultavissa riihimäkeläisessä SCM Radiossa lauantaina 5.5.2018.

Mediamonitori