Norpparadio ja Radiodiodi avasivat vappuradioiden kevään

kirjoittanut

kategoriassa

Viime viikon keskiviikkona aloittanut nettiradiokanava Norpparadio ja tänään ääneen netissä ja ULA-taajuudella tullut Radiodiodi ovat tämän kevään ensimmäiset opiskelijoiden vappuradiot. Lappeenrantalaisopiskelijoiden pyörittämää Norpparadiota voi kuunnella vapunpäivään asti. Espoolainen Radiodiodi lähettää pääkaupunkiseudulla taajuudella 105,8 MHz vappuaattoon kello 15 saakka. Tiistaina lähetykset aloittaa myös tamperelainen Rakkauden Wappuradio. Ensi lauantaina käynnistyvät oululaisen Rattoradion lähetykset. Pelkästään netissä lähettävä Vappuradio JKL toimii 23.4.-1.5.2018.

Tampereen Hervannasta lähettävä Rakkauden Wappuradio aloittaa virallisesti tiistaina 17. huhtikuuta kello 14 taajuudella 107,1 MHz ja netissä. Rattoradion lähetystaajuus on Oulun seudulla 98,1 MHz, mutta lähetys kuuluu myös netissä.

Mediamonitori


Muualla Mediamonitorissa: Vappuradioiden nettiosoitteet linkkilistan Muut radiokanavat -osiossa.{jcomments off}