Business FM aloittanut Tampereen seudulla

kirjoittanut

kategoriassa

Pääkaupunkiseudulla vajaat kaksi vuotta toiminut Business FM laajensi Tampereen seudulle, kun kanavan uusi lähetin käynnistettiin Ylöjärvellä viime torstaina. Business FM kuuluu Tampereen seudulla taajuudella 106,8 MHz kahden kilowatin teholla. Helsingissä aseman taajuus on 89,7 MHz.

Business FM sai valtioneuvostolta ohjelmistoluvan kahdelle lisätaajuudelle, joista Tampereen taajuus on nyt otettu käyttöön. Oulun seudulle kanava laajenee loppukevään aikana.

Työ- ja yrityselämän aiheisiin keskittyvä Business FM tavoittaa kuuntelututkimuksen perusteella 13 000 viikkokuuntelijaa. Kanava on suunnattu erityisesti yritysten päättäjille, yrittäjille, ylemmille toimihenkilöille ja toimihenkilöille. Enin osa kanavan kuuntelijoista on ikäryhmässä 25-54-vuotiaat.

Mediamonitori – Business FM