Radiouutiset Mediamonitorista maaliskuussa 2018

kirjoittanut

kategoriassa

Maaliskuun radiouutisissa kerrotaan, että Radio SuomiRock laajentaa lähetysverkkoaan kevään aikana. Äänekosken uusi taajuus on jo aloittanut ja Loimaan seudulla mastopaikaksi on vahvistettu Ypäjä. Samaan mastoon tulee myös Alueradiot Sastamalan lähetin. Uutisaiheena on myös tapahtumaradioasema Instanssi, joka lähettää suoraa lähetystä Instanssi-digitapahtumasta Jyväskylässä loppuviikon ajan.

Lisäksi uutisissa kerrotaan, että Radio Patmos laajenee ohjelmistoluvalla neljään uuteen kaupunkiin sekä kevään ajan voimassa olevilla lyhytaikaisluvilla 12 muulle paikkakunnalle. Sanoma Mediaan kuuluva Loop aloittaa puolestaan lähetykset Raumalla. Uutisaiheissa mainitaan lisäksi, että Ylen toimitusjohtajan paikkaa tavoittelee 25 hakijaa. Valintaprosessi jatkuu kevään ajan. Paikallisradio Ramona täyttää tämän viikon lauantaina 30 vuotta. Asema on yksi Suomen vanhimmista paikallisradioista.

Uutisissa aiheina ovat myös media-alan opetusta antavien oppilaistosten paikallisradiot, jotka toimivat jälleen tänä keväänä pääkaupunkiseudulla sekä Suomen euroviisuedustuskappaleen valitseminen ensi lauantaina Espoossa.

Radiouutiset toimittaa Lauri Nieminen. Uutislähetyksen voi kuunnella klikkaamalla sivun alussa olevaa nettisoitinta.

Mediamonitori