Tampereen radiokanava Kaippa jatkaa nettiradiona

kirjoittanut

kategoriassa

Lokakuun alkupuolella Tampereella taajuudella 107,1 MHz aloittanut tilapäinen radiokanava Kaippa lopettaa ULA-lähetykset, mutta jatkaa nettiradiona. Radiokanavan lyhytaikainen lupa on voimassa vuoden loppuun, mutta lähetykset päättyvät jo tällä viikolla. Kaippa ei aloittanut lähetyksiä Lahdessa ja Turussa, joissa radioluvat ovat Tampereen tavoin kolmeksi kuukaudeksi.

Kaippa-radion perustaja Kari Kaivola kertoo odottavansa seuraavaksi valtioneuvoston päätöstä radion ohjelmistoluvan saajista. Kaivola haki kaikkiaan 44 taajuutta syyskuussa päättyneeseen määräaikaan mennessä. Lupia oli haettavana 24 paikkakunnalta, mutta näistä vain Loviisan, Mäntsälän, Pieksämäen ja Raaseporin luvansaajat päättää Viestintävirasto. Muille paikkakunnille ohjelmistoluvat myöntää valtioneuvosto, koska hakijoita oli enenmmän kuin haettavia taajuuksia.

Kaivola ei ole toistaiseksi kertonut tarkempia tietoja ohjelmistolupaa hakeneen radiokanavan ohjelmasisällöstä.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Tampereen radiokanava Kaippa jatkaa nettiradiona”

  1. Täytyy ihmetellä tuota Kaipan radiota. Tuntuu oudolta että lyhytaikaisia lupia myönnetään niille ketkä sitten oikeasti eivät niitä käytäkään. Eräs lupa oli myönnetty porukalle jotka eivät lopulta saaneet teknisistä syistä lähetystä käyntiin lainkaan. Eikö hakijoissa ole parempia vaihtoehtoja kun niitä kerran on rajallinen määrä mitä lupia voidaan myöntää, katsoisi myöntävä taho edes että hakijalla on halua tai osaamista myönnettu aika radiota pitää

  2. Ei tunnu toimivan netissäkään.