Uutiskommentointi jatkuu Mediamonitorissa

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitorissa julkaistavia uutisia ja artikkeleja voi jälleen kommentoida, sillä jonkin aikaa pois käytöstä ollut kommentointitoiminto on palautettu sivustolle. Kaikki uutisaiheisiin liittyvät kommentit ovat tervetulleita ja niitä voi kirjoittaa edelleen nimimerkillä tai omalla nimellä. Mediamonitorin toimitus moderoi kommentit ennen julkaisua ja jättää julkaisematta asiattomat ja aiheeseen liittymättömät kirjoitukset. Kommentit pyritään julkaisemaan mahdollisimman nopeasti niiden lähettämisestä.

Toivottavaa on, että kommentoijat kirjoittavat napakasti ja asiallisesti. Liiallista kiroilua kannattaa välttää, mutta toisaalta suomen kielen viljava käyttö on tervetullutta.

Kommentointiin voi osallistua klikkaamalla uutisten ja artikkelien perässä olevaa Kommentoi-linkkiä. Kommentointi on mahdollista myös Mediamonitorin some-palveluissa. Muuta palautetta voi lähettää toimitukselle sähköpostilla tai WhatsApp-viestinä. Niihin pyritään vastaamaan henkilökohtaisesti.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Toimituksen yhteystiedot

 


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Uutiskommentointi jatkuu Mediamonitorissa”

  1. Jani-75 avatar

    Onko tietoa milloinnolympikanava,sbs ja viacom channel aloittavat lähetykset?

  2. [quote name=”Jani-75″]Onko tietoa milloinnolympikanava,sbs ja viacom channel aloittavat lähetykset?[/quote]
    Aivan,mutta tätä Olymppiaradiota ei ole vielä olemassa?