Kaipan FM-aloitus viivästyi – lähetykset käyntiin netissä

kirjoittanut

kategoriassa

Lyhytaikaiset radioluvat Tampereelle, Lahteen ja Turkuun saanut radiokanava Kaippa ei ole päässyt aloittamaan ula-lähetyksiä, mutta asema on ennakkotiedoista poiketen kuultavissa netissä. Kaippa-radion piti käynnistyä virallisesti perjantaina 6. lokakuuta, mutta lähetinoperaattorin aikataulut eivät osuneet yksiin kanavan suunnitelmien kanssa. Lähetykset Tampereella sekä Lahdessa ja Turussa pyritään käynnistämään mahdollisimman nopeasti, kertoo aseman omistaja Kari Kaivola.

Kaivola aloitti lähetykset netissä perjantaina, joten Kaippa-radion juonnettuihin ohjelmaosuuksiin lukeutuva Härdelli-ohjelma saatiin lähetettyä normaalisti. DJ Tonyn juontama avajaislähetys on kuunneltavissa Mixcloud-palvelussa.

Mediamonitori