Radiokanava KAIPPA ääneen Tampereella, Lahdessa ja Turussa

kirjoittanut

kategoriassa

Tunnettu suomalainen dj Kari ”Kaippa” Kaivola käynnistää lokakuun alussa radioaseman Tampereella, Lahdessa ja Turussa. KAIPPA-niminen kanava lähettää aluksi lyhytaikaisella, kolme kuukautta voimassa olevalla radioluvalla, mutta tulevaisuudensuunnitelmissa on vakiinnuttaa toiminta.

KAIPPA soittaa eurodancea sekä 1980- ja 90-lukujen musiikkia siten, että kappaleet on miksattu yhteen ilman taukoja. Kanavalla on myös juonnettuja lähetyksiä, joista Kaivola mainitsee erityisesti perjantaiohjelma Härdellin. Kanavalla tullaan kuulemaan myös ulkomaisia musiikkivieraita ja dj-ohjelmia.

Tampereen seudulla kanava kuuluu taajuudella 107,1 MHz. Lahdessa taajuus on 99,1 MHz ja Turussa 95,9 MHz.

Mediamonitori

Päivitys 20.9.2017 klo 18.45: Lisätty Lahti ja Turku radiokanavan lähetyspaikkakunniksi.


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radiokanava KAIPPA ääneen Tampereella, Lahdessa ja Turussa”

  1. Pasi vättö avatar
    Pasi vättö

    Tämä radio oli paras radioasema,eli tulkaa takaisin!