Uusi suomenkielinen radiokanava aloittaa Espanjassa

kirjoittanut

kategoriassa

Espanjan Aurinkorannikolla aloittaa uusi radiokanava Finnradio.FM. Lähetykset alkavat maanantaina 2. lokakuuta, ja kanava tuotetaan yhteistyössä jo alueella toimivan Kustradionin kanssa. Kustradionin kuuluvuusalueella asuu noin 130 000 skandinaavia. Lähetykset ovat kuultavissa lisäksi netissä osoitteessa http://www.kustradion.fm.

Suomenkielistä ohjelmaa lähetetään joka arkipäivä kello 12-16 sekä illalla kello 19-22. Päivänpolttamat-show tarjoilee puoliltapäivin paikallisuutisia sekä uutisia pitkin maailmaa. Ohjelmassa on mukana myös päivän vieras.

Illan teemaohjelmia tuotetaan aikavälillä 19-22. Lauantaisin toimitettu ohjelma aloitetaan iltapäiväkolmelta ja sunnuntaisin aamukahdeksalta Espanjan aikaa.

Finnradio.FM on suomalainen yritys, joka tuottaa mediaa yhteistyössä eri maiden medioiden ja yritysten kanssa.

Mediamonitori