Syksyn radioasemavalikoimassa runsaasti lyhytaikaisia asemia

kirjoittanut

kategoriassa

Kaksi lyhytaikaisella luvalla lähettävää radioasemaa aloittaa lähetykset syyskuun alussa ja joukko muita asemia myöhemmin syys-lokakuussa. Salossa viime keväänä toiminut Radio Ihme ja kumma jatkaa toimintaansa taajuudella 101,7 MHz. Lahdessa syyskuun aikana lähettävä Pasiradio kuuluu taajuudella 88,2 MHz 50 watin teholla. Helsinkiläinen Golden FM käyttää 10.9. alkaen taajuutta 105,8 MHz ja säännöllisesti netissä lähettävä Kiekkoradio 11.9. alkaen taajuutta 93,6 MHz.

Lokakuun alussa tulee voimaan Kari ”Kaippa” Kaivolan radiolupa Tampereella, Turussa ja Lahdessa radiokanavalla Kaippa. Joukkorahoituskampanjalla tukea syksyn radioprojektiin hakeva Roll FM palaa 10. lokakuuta taajuudelle 102,0 MHz. Vantaalaisradion lähetyslupa on voimassa ainoastaan 12. marraskuuta saakka, mutta asema ilmoittaa sosiaalisessa mediassa jatkavansa lähetyksiä lupakauden jälkeen nettiradiona.

Riihimäellä toimiva SCM Radio jatkaa lähetyksiä lupajakson loppuun eli 14.10. saakka taajuudella 100,8 MHz. Pitkäaikaisilla ohjelmistoluvilla eri puolilla Suomea lähettävä Aito Kajaus kuuluu puolestaan Lapualla taajuudella 102,4 MHz 12.11. saakka.

Mediamonitori

Päivitys 30.9.2017 klo 20.25: Korjattu Golden FM:n ja Kaippa-radion nimet.