Novalle ja Iskelmälle lltalehden uutiset lokakuussa

kirjoittanut

kategoriassa

MTV:n uutiset vaihtuvat Radio Novassa ja Iskelmällä Iltalehden tuottamiin uutisiin lokakuun alussa, uutisoi Markkinointi & Mainonta verkkosivuillaan. Bauer Mediaan kuuluvien Novan ja Iskelmän uutisista vastaa nykyisin MTV:n emoyhtiöön kuuluva Mediahub. Iltalehti tuottaa radiokanaville uutiset tunnin välein. Lisäksi kanaville on mahdollisesti tulossa muuta uutissisältöä Iltalehdeltä.

MTV Uutiset ja myöhemmin Mediahub ovat tuottaneet uutisia Radio Novaan kahdenkymmen vuoden ajan. Vuodesta 2016 alkaen uutisia on kuultu myös Iskelmällä. Mediahubin tuottamia uutisia kuullaan jatkossakin pienemmillä asemilla.

Iltalehti aloitti radiouutistuotannon Radio Nostalgielle vuoden 2017 alussa. Keväällä se aloitti uutislähetykset myös helsinkiläisellä paikallisradio Business FM:llä.

Mediamonitori – Marmai