Kesäseuraradion lähetykset alkavat kesäkuun lopulla

kirjoittanut

kategoriassa

Vanhoillislestadiolaisten tapahtumaradiokanava Kesäseuraradio käynnistää lähetykset ensi keskiviikkona 28. kesäkuuta 54 taajuudella sekä nettiradiossa. Radiokanava välittää ohjelmaa 30.6. Porissa alkavista Suviseuroista sekä myöhemmin heinäkuussa pidettävistä opistoseuroista Reisjärveltä, Jämsästä ja Ranualta. Seuraviikonloppujen välissä kanava lähettää arkisto-ohjelmia ja iltahartauksia. Lähetykset päättyvät 31.7.2017.

Kesäseuraradion lähetysverkosta vastaa Digita. Pohjoisimmat lähettimet ovat Ylläksellä ja Inarissa.

Pienitehoiset kenttäradiot tarjoavat Suviseurojen vieraille seurapuheita suomeksi ja lukuisilla muilla kielillä. Eri kieliversioita on Porin Kirjurinluodon tapahtuma-alueella kaikkiaan kuusi. Myös opistoseuroilla Reisjärvellä (89,6 MHz) ja Ranualla (94,8 MHz) on omat kenttäradiokanavat.

Mediamonitori