RadioMedia ja Gramex sopivat radio-ohjelmien nettitallenteista

kirjoittanut

kategoriassa

Kaupalliset radiokanavat voivat jatkossa julkaista verkkopalveluissaan myös suojattua materiaalia sisältäviä radio-ohjelmia. Julkaiseminen tuli mahdolliseksi tekijänoikeusjärjestö Gramexin ja enintä osaa Suomen kaupallisista radiokanavista edustavan RadioMedian päästyä asiassa sopimukseen. Radio-ohjelmat voivat olla jälkikuunneltavina netissä 30 päivää radiotaajuudella tapahtuneen lähetyksen jälkeen.

Radiokanavat voivat julkaista minkä tahansa puhetta ja musiikkia sisältävän radiotaajuudella lähettämänsä ohjelman. Radioyhtiöt maksavat Gramexille korvauksia tallenteista, mikäli niistä tulee mainostuloja. Radiokanavien omien verkkopalvelujen lisäksi kaupallisia radio-ohjelmia on voinut jo kuunnella Radiot.fi-palvelussa.

Mediamonitori – RadioMedia

{jcomments off}