Vappuradioperinne jatkuu neljällä paikkakunnalla

kirjoittanut

kategoriassa

Opiskelijoiden pyörittämät vappuradiot ovat jälleen päässeet ääneen neljällä paikkakunnalla. Pelkästään netissä lähettävä Lappeenrannan Norpparadio ehti aloittaa lähetykset jo 10. huhtikuuta ja tällä viikolla vauhtiin pääsivät Espoon Radiodiodi ja Tampereella toimiva Rakkauden Wappuradio. Torstaina 20.4. lähetykset aloittaa Oulussa Rattoradio. Kanavilla on jo vuosien perinteet teekkarien ja muidenkin opiskelijoiden viihdyttäjinä.

Radiodiodi kuuluu netin ohella pääkaupunkiseudulla taajuudella 105,0 MHz. Rakkauden Wappuradion lähetystä voi kuunnella ja katsoa kanavan nettisivuilla. ULA-taajuus on puolestaan 101,6 MHz. Rattoradio lähettää Oulun seudulla taajuudella 98,1 MHz sekä nettiradiona.

Mediamonitori

Aiheesta muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radiot 2017


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Vappuradioperinne jatkuu neljällä paikkakunnalla”

  1. Täällä Jyväskylässä aloittaa VappuradioJKL tänään. Kuuluu pelkästään netissä: [url]http://www.vappuradiojkl.net[/url]