Nostalgian kuuluvuusalue ei laajenekaan

kirjoittanut

kategoriassa

NRJ Finland Oy on ilmoittanut Viestintävirastolle luopuvansa osittain taajuuskokonaisuuden 12 ohjelmistoluvasta. Ilmoitus tarkoittaa sitä, että yhtiön aikuisille suunnattu Radio Nostalgia jatkaa lähetyksiään nykyisessä laajuudessaan, eikä se ota käyttöön uusia taajuuksia. Viestintävirasto ja valtioneuvosto myönsivät NRJ Finlandille yhdeksän uutta taajuutta viime vuoden loppupuolella.

NRJ Finland sai aiemmin tänä vuonna Viestintävirastolta lisäaikaa uusien taajuuksien käyttöönotolle. Lain mukaan luvanhaltija voi luopua toimiluvasta kokonaan tai osoittain ilmoittamalla asiasta Viestintävirastolle ennen toimilupakauden päättymistä.

Luopuminen koskee yhtiölle myönnettyjä taajuuksia Joensuussa, Kokkolassa, Loimaalla, Mikkelissä, Parkanossa, Pihtiputaalla, Rovaniemellä, Savonlinnassa ja Seinäjoella. Viestintävirasto päivittää Radio Nostalgian taajuuskokonaisuutta koskevaa toimilupaa siten, että myönnetyt uudet taajuudet jätetään siitä pois.

Mediamonitori – Viestintävirasto