Radio Patmos aloittaa lokakuun alussa

kirjoittanut

kategoriassa

Nettiradiona ja ajoittain lyhytaikaisilla radioluvilla toimiva Radio Patmos ottaa ensi lauantaina käyttöön ohjelmistoluvan, jonka se sai Viestintävirastolta huhtikuussa. Radio Patmos alkaa kuulua kymmenellä taajuudella pääasiassa läntisessä Suomessa. Ohjelmistolupa on voimassa vuoden 2019 loppuun. Lähetykset alkavat 1.10. kello 8.00.

Patmos Lähetyssäätiön radiokanavan kuuluvuusalueella asuu reilu miljoona ihmistä, kerrotaan Seurakuntalainen.fi-verkkosivuilla. Radio Patmoksen kuuluvuusalueeseen kuuluvat suurimmista kaupungeista Turku, Pori, Vaasa ja Oulu. Lisäksi lähettimiä on pienemmillä paikkakunnilla.

Radiokanava lähettää pitkäaikaisen luvan ohessa myös lyhytaikaisella luvalla. Lokakuun alusta vuoden loppuun voimassa oleva lupa mahdollistaa lähetykset 14 lisätaajuudella.

Radio Patmoksen päätoimittajana toimii lähetyssäätiön eläkkeelle siirtynyt toiminnanjohtaja Leo Meller. Kanavan tuottaja on Timo Uusipelto. Patmos Lähetyssäätiöllä on 31 vuoden kokemus radio-ohjelmien tuottamisesta eri radiokanaville. Viime vuosina sen ohjelmia on lähetetty muun muassa Radio Deissä.

Uusi radiokanava kuuluu myös Radiot.fi-palvelussa.

Mediamonitori – Seurakuntalainen