Yle Fem ja Yle Teema halutaan yhdistää

kirjoittanut

kategoriassa

Yleisradio suunnittelee ruotsinkielisen Yle Fem -kanavan ja suomenkielisen Yle Teeman yhdistämistä samalle kanavapaikalle ensi kevään aikana. Ylen hallintoneuvosto päätti tiistaina käynnistää Yle-lakiin perustuvan ennakkoarvioinnin, jossa suunnitelmasta kerätään lausuntoja eri tahoilta. Hallintoneuvosto päättää kanavien yhdistämisestä ennakkoarvioinnin jälkeen syksyn 2016 aikana. Jos suunntelma toteutuu, jatkavat kanavat kanavapaikalla viisi.

Kanavien mahdollinen yhdistäminen ei vaikuta niiden ohjelmasisältöihin, ja kanavat myös säilyttävät itsenäiset brändinsä. Yle panostaa jatkossakin Yle Areenaan, jonka palveluja kehitetään. Kanavien yhdistäminen ei vaikuta Yle TV1:n ja Yle TV2:n toimintaan.

Ylen uudistussuunnitelmista kertoi ensimmäisenä Hufvudstadsbladet.

Mediamonitori – HS, HBL


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Yle Fem ja Yle Teema halutaan yhdistää”

  1. Osittain hyvä ja osittain ei. 😉