Radio Sandelsin kuuluvuusalue laajenee

kirjoittanut

kategoriassa

Pohjois-Savossa toimiva Radio Sandels on vahvistanut kuuluvuuttaan maakunnan eteläosissa tällä viikolla Leppävirralle asennetulla lähettimellä. Radio Sandelsin taajuus on Varkauden seudulla 90,0 MHz. Lähettimen suurin sallittu teho on 1 kW. Iisalmessa vuonna 2012 aloittanut paikallisradio on jo aiemmin laajentanut Kuopion seudulle, jossa kanavaa voi kuunnella taajuudella 104,6 MHz.

Viestintävirasto myönsi Radio Sandelsia pyörittävälle Suomen Lähiradiot Oy:lle kaksi lisätaajuutta viime marraskuussa. Varkauden taajuuden siirtäminen Leppävirralle vahvistui Viestintävirastossa elokuussa.

– Vaikka kyse on Varkauden taajuudesta, niin antenni sijaitsee 800 metriä Leppävirran puolella. Etsimme pitkään antennipaikkaa Varkauden seudulta. Löysimme antennille mainion paikan Riikinvoiman Ekovoimalaitokselta, kertoo Suomen Lähiradiot Oy:n toimitusjohtaja Reijo Glad

Hän iloitsee siitä, että Radio Sandels on monien työläiden vaiheiden jälkeen maakunnan kattava paikallisradio.

– Tämä on pitkäjänteisen työn tulosta. Kuuntelijoiden, yrittäjien ja eri yhteisöjen kannustava ja rohkaiseva palaute on vienyt hanketta eteenpäin. Siitä kiitos kaikille tukijoille, Glad jatkaa.

Glad pitää radion kuuluvuusalueen laajentumista merkittävänä. Laajentumisen myötä paikallinen ohjelma-, uutis- ja musiikkitarjonta lisääntyvät ja monipuolistuvat. Tämä lisää Gladin mukaan maakunnan yhteisöllisyyttä sekä kulttuurivaihtoa.

Mediamonitori – Radio Sandels

{jcomments on}