Raumalle uusia radiokanavia

kirjoittanut

kategoriassa

Rauman seudulla alkaa kuulua kolme uutta radiokanavaa, kun Järviradio, Mediatakojat Oy ja Bauer Mediaan kuuluva Kaimax Media Oy aloittavat lähetykset. Järviradion lähetykset alkavat elokuun loppuun mennessä Vermuntilasta Rauman keskustan eteläpuolelta taajuudella 107,7 MHz. Lisätaajuus paikkaa kuuluvuuskatvetta Liedon ja Pomarkun lähettimien välimaastossa.

Mediatakojat Oy:n uusi kanava on Viestintäviraston radiolupaluettelon mukaan taajuudella 92,9 MHz aloittava Zoom FM. Aseman lähetin sijaitsee Kappelinluhdassa Rauman keskustan tuntumassa. Yhtiön toinen uusi Zoom-taajuus on Porin 102,4 MHz. Kaimax Median taajuudeksi Kappelinluhdan lähetinasemalle tulee 106,7 MHz. Kaimaxin aseman nimeksi on Viestintäviraston luettelossa mainittu Iskelmä Rauma, mutta se saattaa olla vain työnimi.

Huittisten Sanomalehti Oy:n hallinnoima Iskelmä Satakunta sai Viestintävirastolta luvan siirtää taajuuden 105,1 MHz lähetin Eurajoelta Raumalle. Siirto toteutettiin loppukesän aikana.

Mediamonitori