Ylen tv-kanavat pysyvät Digitan verkossa

kirjoittanut

kategoriassa

Digita ja Yle ovat solmineet uuden jakelusopimuksen, jolla Ylen tv-kanavat välittyvät koko maahan UHF-taajuusalueen kanavanipussa A. SD-tasoisten tv-kanavien jakelusta sovittiin vuoteen 2020 saakka. Digitan verkossa lähettävät Ylen tv-kanavat TV1, TV2, Yle Fem ja Yle Teema.

Digitan A-kanavanippu on käytännössä valtakunnallinen, sillä se tavoittaa 99,9 prosenttia antennitalouksista.

– Digitan verkon kautta Yle tavoittaa sisällöillään kaikki suomalaiset. Näin varmistamme julkisen palvelun yleisradiotoiminnan peruspalvelun laadukkaasti koko maahan. Myös Digitan hinnoittelu on kehittynyt Ylen kannalta positiiviseen suuntaan, sanoo Ylen tuotantojohtaja Janne Yli-Äyhö.

Mediamonitori – Yle, Digita


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Ylen tv-kanavat pysyvät Digitan verkossa”

  1. Näinkuuluukinolla avatar
    Näinkuuluukinolla

    Sehän vasta olisikin naurettavuuden huippu, jos Yleä rahoittavat ihmiset eivät näkisi kaikkialla Suomessa Ylen TV-kanavia. ”Näin varmistamme julkisen palvelun yleisradiotoiminnan peruspalvelun laadukkaasti koko maahan.” Ehkä näkyvyyden puolesta, mutta kumpa saman voisi sanoa suurimmasta osasta Ylen TV ja Radio kanavien sisällöstäkin. Vain murto-osa on laadukasta.