Yle Puheelle kaksi lisätaajuutta

kirjoittanut

kategoriassa

Yle Puheen kuuluvuus vahvistuu Kankaanpään ja Perhon seuduilla keskiviikosta alkaen, kun radiokanava saa käyttöönsä kaksi uutta taajuutta. Yle Puhe alkaa kuulua Perhossa kolmen kilowatin teholla taajuudella 92,2 MHz. Kankaanpäässä tehoa on yksi kilowatti taajuudella 107,2 MHz. Lisäksi kanavan kuuluvuus voimistuu Parkanon pohjoisosissa, kun Hoseuksessa sijaitsevan lähettimen tehoa lisätään kahteen kilowattiin. Nykyinen teho on 500 W.

Yle sai lisätaajuudet viime vuonna, kun Viestintävirasto päivitti radiotaajuuksien käyttösuunnitelmaa.

Mediamonitori – Digita


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Yle Puheelle kaksi lisätaajuutta”

  1. M. Alanko avatar
    M. Alanko

    Yle Puhe ei tarvitse yhtään taajuutta enempää, koska Ylellä on muutenkin valtakunnallinen radiokuuluvuus. 😀