SUN ja Fun säilyttävät toimilupansa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio SUN ja Fun Tampere saavat pitää toimilupansa, vaikka määräysvalta radiokanavia pyörittävässä yhtiöissä onkin muuttunut yrityskaupoilla. Kanavien taustayhtiön Radio SUN Oy:n eli entisen Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy:n ääniosuudesta 98 prosenttia on Lempäälän-Vesilahden Sanomat Oy:llä ja Audio Invest Oy:llä. Osakkeiden myyjinä olivat viime vuoden kesäkuussa tehdyissä kaupoissa Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy ja Ikaalinen Oy. Audio Invest teki osakekaupat aputoiminimensä NK Nettikaista Oy:n nimissä.

Viestintävirasto katsoi 20.6.2016 antamassaan päätöksessä, että Radio SUN Oy:n uudet pääomistajat ovat vakavaraisia ja radiotoiminta tulee jatkumaan toimilupaehtojen mukaisena.

Radio SUN kuuluu useilla taajuuksilla Pirkanmaalla ja Pohjois-Satakunnassa. Sen juuret ovat Ikaalisissa toimineessa Radio Satahämeessä. Fun Tampere on puolestaan kolmisen vuotta toiminut radiokanava, joka lähettää Tampereen seudulla, Ikaalisissa ja Parkanossa. Kanavien studiot sijaitsevat Lempäälän Ideaparkissa.

Mediamonitori – Viestintävirasto

{jcomments on}