Taajuuslistan tiedoissa tilapäisiä puutteita

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitorin taajuuslistaa päivitetään poikkeuksellisesti jo tällä viikolla, sillä uusia radiokanavia on aloittanut monella paikkakunnalla. Mediatakojien ja Nelonen Median uusi Helmiradio on taajuuslistallamme ilman paikallisviittauksia, kunnes aseman paikalliset ja alueelliset kuuluvuusalueet vahvistetaan. Myös Kevyt Kanava Oy:n uudet toimiluvat eli Radio Kajauksen laajeneminen Itä- ja Länsi-Suomessa on taajuuslistalla toistaiseksi puuttellisesti merkittynä. Yhtiöstä ei ole kommentoitu asemien paikallisia toiminimiä.

Kaimax Media Oy:n uusi radiokanava on taajuuslistalla toistaiseksi työnimellä, vaikka Viestintäviraston julkaisemien tietojen mukaan esimerkiksi Vaasan ja Seinäjoen asemien nimet ovat Iskelmä Vaasa ja Iskelmä Seinäjoki.

Taajuuslistan päivityksiä tehdään tilanteen mukaan, mutta säännöllisesti listaa säädetään ajan tasalle noin kerran kahdessa kuukaudessa. Palautetta ja kommentteja otetaan vastaan osoitteessa info@mediamonitori.fi tai Facebook- ja Twitter-kanavillamme.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Taajuuslistan tiedoissa tilapäisiä puutteita”

  1. Pasi Komsi avatar
    Pasi Komsi

    Eipä muistu historiasta tällaista ruuhkahärdelliä kuin nyt on menossa, lupia haetaan, saadaan ja haetaan lisää, saadaan ja mietitään mitä niillä tekisi, haetaan lykäystä ja tuumitaan ja sitten pukkaa radioita kuin sieniä sateella. Tällaista ei sitten ole ollut kuin ennen sotia kun radioyhdistykset pystyttelivät antenneja tiuhaan tahtiin ympäri maan, kunnes YLE nielaisi ne kaikki. Kukahan kaikki nämä Suomen nykyiset yksityiset radiot loppuviimein nielaisee. Onpahan mielenkiintoista taas vähän aikaa pyöritellä viritysnuppia. Ihan kuin Italiassa 70 luvulla.