Radio Dei aloitti Kainuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Dei -logoMarraskuun alussa uusia taajuuksia saanut Radio Dei on ottanut käyttöön Sotkamon lähettimen taajuudella 100,0 MHz. Vuokatissa sijaitsevan lähettimen teho on 1 kW. Radio Dei kertoo asiasta Facebook-sivuillaan. Asemalta kerrotaan lisäksi, että lähetykset Vaasassa ja Kokkolassa pyritään aloittamaan ennen pääsiästä.

Radio Dei sai Viestintävirastolta marraskuussa laajennusluvan Kajaanin seudulle ja Vaasaan. Torstaina kanava sai valtioneuvostolta luvan laajentua myös Kokkolaan. Uusi taajuus tulee vahvistamaan Dein kuuluvuutta Kokkolassa, jossa Kruunupyyn lähettimen kuuluvuus on ollut vaihtelevaa. Radio Dei lähettää paikallisia, Kokkolan evankelis-luterilaisen seurakunnan lähetyksiä Keski-Pohjanmaalla sunnuntaisin kello 9.55-13.30.

Mediamonitori