Radio City Poriin ja Hämeenlinnaan

kirjoittanut

kategoriassa

Radio City -logoMarraskuun alussa Viestintävirastolta kaksi uutta ohjelmistolupaa saanut Alueradiot Sastamala Oy aloittaa Radio Cityn lähetykset Porissa ja Hämeenlinnassa. Radio City Pori alkaa kuulua joulukuussa taajuudella 88,2 MHz. Radio City Hämeenlinna pääsee ääneen tammikuussa taajuudella 91,0 MHz. Molempien radiokanavien toimiluvat ovat voimassa vuoden 2019 loppuun. Uusista radiokanavista raportoi ensimmäisenä kaupunkilehti Alueviesti.

Radio City lähettää arkisin paikallisuutisia ja tunnin mittaisen paikallislähetyksen. Muu osa ohjelmistosta tehdään Helsingissä.

– Nykyteknologia mahdollistaa sen, että paikallislähetykset ohjautuvat keskitetysti Sastamalan studiolta, kertoo tuottaja Samuli Kinnari.

Alueradiot Sastamala Oy on Kustannusliike Aluelehdet Oy:n tytäryhtiö. Alueradiot Sastamalalla on jo entuudestaan kaksi ohjelmistolupaa, joilla se lähettää Iskelmä Sastamalaa ja Iskelmä Jannea. Hämeen Sanomat myi Iskelmä Jannen Alueradioille viime tammikuussa. Iskelmä Sastamala lähettää Sastamalan seudulla, Kankaanpäässä ja Hämeenkyrössä.

Kahdella uudella radiokanavalla sastamalalaisyhtiö tavoittaa suuremman kuuntelijamäärän Satakunnassa ja Hämeenlinnassa.

– Radio on kasvava media, sen tähden olemme panostaneet myös uusiin taajuuksiin, kertoo Alueradiot Sastamalan toimitusjohtaja Sami Latva.

Mediamonitori

Päivitys uutiseen 21.12.2015: Hämeenlinnan taajuus on vaihtunut uuden häiriötilannetarkistuksen jälkeen


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Radio City Poriin ja Hämeenlinnaan”

  1. Jansson avatar

    Hyvä. 😆

  2. Vähän pätkien toimii Hämeenlinnan taajuus.