Riihimäen SCM jatkaa lähetyksiä

kirjoittanut

kategoriassa

SCM Radio -logoLoppukesän ja alkusyksyn ajan lähetystauolla ollut SCM Radio on aloittanut lähetykset uudelleen Riihimäellä taajuudella 100,8 MHz. Pääasiassa gospelia soittava kristillinen radiokanava voi toimia uudella lyhytaikaisella ohjelmistoluvalla ensi tammikuun loppuun saakka. 50 watin teholla lähettävän radioaseman taustalla on Scandinavian Christian Mission ry.

Yhdistys tuottaa radio-ohjelmia Riihimäen keskustassa sijaitsevasta studiosta. Uudella lupakaudella lähetyksissä on jonkin verran enemmän puheohjelmia ja suoria osuuksia.

Scandinavian Christian Missionin ohjelmia on kuultu myös Järviradiossa. Tähän asti lyhytaikaisilla luvilla Riihimäellä lähettänyt Järviradio on saamassa tällä viikolla pitkäaikaisen ohjelmistoluvan taajuudelle 104,9 MHz. SCM:n toiminnanjohtaja Mika Koivuniemi kertoo, että yhdistys jatkaa yhteistyötä Järviradion kanssa oman radiotoiminnan ohessa.

– SCM Radio ei ole tehnyt oikeastaan millään tasolla historiassaan yhteistyötä Järviradion kanssa. Yhdistyksenä toki jatkamme entiseen malliin ohjelmien tuottamista Järviradion taajuudelle, ja saatamme toki mahdollisesti käyttää jotain ohjelmaa kummallakin taajuudella, Koivuniemi täsmentää.

ULA-taajuuden lisäksi SCM Radiota voi kuunnella netissä osoitteessa scm.fi tai LiveTaajuus.fi-palvelussa.

Mediamonitori