Loviisan radiolle uusi taajuus

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Queen Loviisa -logoLoviisassa viime vuoden kesällä lähetykset aloittanut Radio Queen Loviisa pääsee jälleen ääneen parin viikon tauon jälkeen, sillä Viestintäviraston myöntämä uusi lyhytaikainen radiolupa on tullut voimaan lokakuun alussa. Radio Queen Loviisan lupa jatkuu tämän vuoden loppuun asti uudella taajuudella 106,0 MHz. Radiokanava ei voinut saada uutta lupaa aiemmin käyttämälleen taajuudelle 106,7 MHz, koska taajuus on mukana uudella toimilupakierroksella. Päätöksen taajuuden saajasta tekee valtioneuvosto.

Yrittäjä Fabio Putrinon omistama Radio Queen Loviisa on yksi kolmesta Loviisaan toimilupaa hakeneesta radiokanavasta. Muut hakijat ovat Iskelmä Porvoon taustayhtiö Radio Foni Oy ja Radio Nova. Koska haettavia taajuuksia on Loviisassa vain yksi mutta hakijoita kolme, siirtyy päätös luvan saajasta valtioneuvostolle.

Radio Queen Loviisa kuuluu myös netissä.

Mediamonitori