Oppilaitosten radioasemia jälleen äänessä

kirjoittanut

kategoriassa

Syksyn saapuminen on tuonut radiotaajuuksille ja nettistriimeihin jälleen oppilaitosten radioasemia, joista ensimmäisenä syyskuussa ääneen ehti Outokummun Radio Kupari. Tällä viikolla lähetykset aloitti myös Ylivieskan Make@radio. Ranualla lähettävä Opistoradio pääsee ääneen myöhemmin syksyllä.

Ammattiopisto Outokummun radio- ja tv-työn opiskelijoiden pyörittämä Radio Kupari kuuluu nettiradiona lukuvuoden aikana. Lähetyksiä tulee arki-iltapäivisin kello 14 alkaen. Radiokanava esittelee tarjontaansa tarkemmin Facebookissa.

Ylivieskan ammattiopiston media-assistenttilinjan opiskelijoiden pyörittämä Make@radio lähettää tänä vuonna 28.9.-18.12. Lähetykset kuuluvat Ylivieskan seudulla taajuudella 106,8 MHz ja netissä. Toimitettua ohjelmaa kuullaan arkisin kello 8.30-16.00, mutta tiistaisin lähetys jatkuu kello 18:aan.

Ranuan kristillisen kansanopiston radiolupa on voimassa 1.10.-30.11.2015. Opistoradion ohjelmaa voi kuunnella Ranualla taajuudella 94,8 MHz.

Mediamonitori