Spin FM:n taajuudelle uusi radio

kirjoittanut

kategoriassa

Spin FM -logoHelsinkiläinen urbaanin rytmimusiikin kanava Spin FM tiedottaa Facebook-sivuillaan jatkavansa nettiradiona. Spinin taajuudelle 101,4 MHz on tiedotteen mukaan tulossa syksyn aikana uusi radiokanava. Toistaiseksi uuden radion formaatista tai nimestä ei ole kerrottu. Spin Media Oy:n radioliiketoiminta on siirtymässä Radio Satellite Finland Oy:lle. Viestintävirasto on antanut asiasta ennakkopäätöksen 30.6.2015. Päätöksen mukaan Spin Median toimilupaa taajuudelle 101,4 MHz ei tulla peruuttamaan, jos kauppa toteutuu.

Spin FM:n vastaava tuottaja Vesku Matara lupaa, että Spin FM jatkaa lähetyksiä ja uutistarjontaa netissä.

Spin FM aloitti lähetykset aikoinaan tilapäisellä radioluvalla. Valtioneuvosto myönsi Spin Medialle viime syksynä taajuudet myös Turusta, Porista ja Kankaanpäästä. Näitä toimilupia yhtiö ei ottanut käyttöön määräaikaan mennessä. Spin Media Oy haki lisäaikaa lähetystoiminnan aloittamiselle, mutta Viestintävirasto hylkäsi hakemuksen.

Mediamonitori

Lisätietoa  muualla: Ennakkopäätös määräysvallan muutoksen vaikutuksesta


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Spin FM:n taajuudelle uusi radio”

  1. Outsider avatar

    Päätös tullee muuttumaan. Lupa täytyy laittaa yleiseen hakuun. Luvat eivät voi olla kauppatavaraa, varsinkaan kun kumpikaan, ostaja ja myyjä, eivät ole menestyneet alalla.

  2. Tero Toivonen avatar
    Tero Toivonen

    [quote name=”Outsider”]Päätös tullee muuttumaan. Lupa täytyy laittaa yleiseen hakuun. Luvat eivät voi olla kauppatavaraa, varsinkaan kun kumpikaan, ostaja ja myyjä, eivät ole menestyneet alalla.[/quote]

    Viestintäviraston ja liikenne- ja viestintäministeriön arviot radioyhtiön toimintamahdollisuuksista voi lukea uutisen alapuolella olevasta linkistä.