Finest Plus FM:n jatko vielä auki

kirjoittanut

kategoriassa

Finest FM -logoHelsingissä huhtikuussa tilapäisluvalla lähetykset aloittaneen vironkielisen Finest Plus FM:n toiminta jatkuu ainakin heinäkuun puoliväliin saakka. Maanantaina 1.6. taajuudelta 105,0 MHz taajuudelle 93,6 MHz vaihtanut asema kuuluu pääkaupunkiseudulla. Aseman ja mainostoimiston omistaja Enari Maiste kertoo, että radiolähetysten jatkamista heinäkuun jälkeen mietitään vielä.

Finest Plus FM on Porvoossa toukokuun lopussa lähetykset pysyvällä luvalla aloittaneen Finest FM:n sisarkanava. Kahden aseman ohjelmistosta noin puolet on samaa. Finest Plus FM lähettää sisarkanavaansa enemmän vironkielistä musiikkia. Finest FM:ää voi kuunnella myös netissä.

Viroa äidinkielenään puhuvia asuu Suomessa kymmeniätuhansia. Vironkieliselle kanavalle kelpaisi laajempikin kuuluvuus. Toistaiseksi esimerkiksi pääkaupunkiseudulta ei ole mahdollisuutta saada taajuutta pitkäaikaiseen lähetystoimintaan. Sen sijaan useilla muilla paikkakunnilla on taajuuksia vapaana.

Mediamonitori

{jcomments off}