Pispalan Radio jatkaa kesällä

kirjoittanut

kategoriassa

Keväällä 2015 lyhytaikaisella radioluvalla lähetykset aloittanut Pispalan Radio on jatkanut toimintaansa ja laajentanut reviiriään Tampereella. Asema on jatkanut lähetyksiä kesäkuun alusta lähtien nimellä Pispalan Radio 995. Alun perin Pispalan kaupunginosaradiona toiminut radiokanava on laajentanut puheohjelmistonsa käsittelemään myös muiden Tampereen kaupunginosien asioita.

Asiapuheohjelmaa ja viihteellistä musiikkia tarjoilevan radiokanavan ohjelmistosta vastaavat toimittajat Jari Niemelä ja Pasi Komsi. Kesän radiolupa on voimassa elokuun loppuun. Pispalan Haulitornista 50 watin teholla taajuudella 99,5 MHz lähettävän paikallisradion luvanhaltijana toimii kesän ajan Viljakkalan Radiokerho ry. Sama yhdistys on pyörittänyt Kyrösradiota.

Mediamonitori – Radiomaailma


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Pispalan Radio jatkaa kesällä”

  1. Pasi Komsi avatar
    Pasi Komsi

    Yhdistys on muuttanut kotipaikkansa Tampereelle ja sen nimi on nyt virallisesti Pispalan Radioyhdistys ry. Yhdistyksellä on edelleen radioamatööriasema kutsumerkiltään OH3ABU. Tämä ehkä selvittää kuuntelijoille miksi Pispalan Radiossa idataan toisinaan huomio huomio täällä 3ABU. Käytäntö juontaa aikaan, jolloin yleisradiotoiminta alkoi Suomessa ja tiätty Tampereella. Tästä 3NB asemasta on tehty ohjelmaasarjakin.