Pasiradio aloittaa kokeiluilla

kirjoittanut

kategoriassa

Kesäradiona Nastolassa toimiva Pasiradio käynnistää lähetykset 1.6. puoliltaöin. Pasiradio kuuluu taajuudella 99,1 MHz. Lähetystä voi kuunnella myös netissä osoitteessa www.pasiradio.com. Kanava lähettää viikolla lähinnä tauotonta musiikkia ja haastatteluja. Juonnettua lähetystä on luvassa perjantai-iltaisin.

Pasiradion omistaja Pasi Viheraho kertoo, että radioluvassa sallittua 50 watin lähetystehoa ei oteta käyttöön ainakaan heti, sillä lähettimestä saadaan ulos noin 18 wattia. Aluksi radioasema testailee laitteitaan, joten ensimmäinen suora iltalähetys on vasta ensi perjantaina.

– Kai tämä kehittyy. Suunnitelmissa on myös urheilu-uutiset, ja perjantaina kello 21.00 on liveä niin pitkään, kuin luomi liikkuu. Myös vierailevia tähtiä tulee tekemään livelähetyksiä, Viheraho kaavailee.

Pasiradio aikoo näkyä Nastolan katukuvassa.

– Eiköhön tässä tule vielä lähetystä Nastolan torilta ja jotain paikallista. Nyt harjoitellaan tätä hommaa, Viheraho huomauttaa.

Mediamonitori