Kesäseuraradiolla yli 50 taajuutta

kirjoittanut

kategoriassa

Yli viidelläkymmenellä taajuudella eri puolilla Suomea lähettävä vanhoillislestadiolaisten Kesäseuraradio aloittaa lähetykset 24. kesäkuuta. Kesäseuraradio välittää ohjelmaa Vaasassa 26.-29.6. järjestettävistä suviseuroista. Asema jatkaa lähetyksiä heinäkuun lopulle saakka. Suviseurojen lisäksi suoraa lähetystä tulee Reisjärven, Ranuan ja Jämsän opistoseuroista.

Suviseurojen tapahtuma-alueella Vaasan Söderfjärdenissä kuullaan lisäksi kenttäradiota, joka välittää seurapuheita suomeksi sekä useilla muilla kielillä. Kenttäradiolla on kaikkiaan kuusi lähetystaajuutta. Ruotsinkielisen ohjelman taajuudella on tehoa 50 wattia ja muilla 25 wattia.

Kesäseuraradion ja muiden hengellisten tapahtumaradioiden taajuudet voi tarkistaa Mediamonitorin taajuuslistalta.

Mediamonitori