Steel FM:lle neljäs radiokanava

kirjoittanut

kategoriassa

Steel FM -logoMaarianhaminassa toimiva paikallisradio Steel FM aloittaa uuden radiokanavan lähetykset vuoden 2015 aikana. Yksityisomistuksessa olevalla Steel FM Ab:llä on Ahvenanmaan maakunnan hallituksen vuonna 2009 myöntämä toimilupa taajuudelle 94,1 MHz. Viime joulukuussa maakunnan hallitus uudisti toimiluvan jatkumaan vuoden 2023 loppuun.

Uuden radiokanavan piti aloittaa lähetykset jo viitisen vuotta sitten nimellä Rock FM, mutta sen toimintaa ei käynnistetty. Nyt taajuudelle on suunnitteilla lähetyksiä.

– Kerromme kanavan aloituspäivämäärästä ja sisällöstä myöhemmin, kun katsomme ajankohdan sopivaksi, kommentoi Steel FM:n toimitusjohtaja Eva Karlström.

Steel FM toimii Maarianhaminan keskustassa upouudessa studiossa, johon asema muutti maaliskuun lopulla. Saman katon alla toimivat myös yhtiön muut radiokanavat Soft FM (107,2 MHz) ja pääosin Ruotsista ohjelman releoiva Mix Megapol Åland (101,8 MHz).

Mediamonitori