MTV:n viime vuosi jäi tappiolliseksi

kirjoittanut

kategoriassa

MTV-logoMTV:n liiketulos oli tappiollinen vuonna 2014. Yritykselle syntyi liiketappiota viime vuoden aikana 4,6 miljoonaa euroa. Yhtiö paransi huomattavasti tulostaan vuodesta 2013, jolloin tappiota syntyi 11,3 miljoonaa euroa. Tulosparannuksen taustalla oli kasvanut kustannustehokkuus, yhtiöstä kerrotaan. Yhtiön toiminnassa voittoa tuottivat mainosrahoitteinen televisio sekä radiotoiminta. Maksulliset televisiokanavat kuitenkin tuottivat tappiota vuonna 2014.

MTV:n kaupallinen katsojaosuus oli televisiossa noin 50 prosenttia. MTV:n Katsomo-verkkopalvelu keräsi viime vuonna kaiken kaikkiaan 122 miljoonaa videotoistoa.

Mediamonitori – Marmai


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “MTV:n viime vuosi jäi tappiolliseksi”

 1. MTV myyntiin avatar
  MTV myyntiin

  MTV voitaisiin myydä irlantilaiselle Communicorp Groupille, ruotsalaiselle Modern Times Groupille eli MTG:lle tai saksalaiselle ProSiebenSat.1 Medialle.

  Communicorp Group omisti Suomessa vuosina 2004-2012 Metroradio Finlandin eli Groove FM:n, Metro FM:n ja Radio Suomipopin. MTG omistaa Suomessa MTV:n kanssa Radio Novan eli Suomen Uutisradion. ProSiebenSat.1 Media omisti Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa SBS Median eli nykyisen SBS Discovery Median.

 2. MTV-fani avatar
  MTV-fani

  Katson MTV:n ohjelmia päivittäin ja Haluan, että MTV säilyy työpaikkana Suomessa. Nelonen Media on jo alkanut ohittamaan MTV:tä. Bonnierin kannattaisi alkaa harkitsemaan MTV Oy:n myyntiä jollekin mediayhtiölle tai sijoitusyhtiölle. Bonnier ja MTG voisivat tehdä sopimuksen, jossa Bonnier pääsee MTG:n osakkeenomistajaksi.

 3. Tupuna avatar

  Toivon vahvasti, että Bonnier luopuu Bonnier Broadcasting-divisioonasta ja myy Broadcasting-divisioonan norjalaiselle Schibsted-konsernille tai takaisin Alma Medialle. Toivon vahvasti, että Bonnier laittaisi C Moren, MTV Oy:n ja TV4-Gruppenin myyntiin. 😆