Digitan verkkoon lisää tv-kanavia

kirjoittanut

kategoriassa

Digita-logoDigitan antenni-tv-verkossa aloittaa 11 uutta maksullista tv-kanavaa tammikuun aikana.Viasat Hockey Finland ehti aloittamaan lähetykset viime viikolla. Kuusi kanavaa aloittaa lähetykset torstaina 22. tammikuuta ja loput neljä tiistaina 27. tammikuuta. Ensin aloittavia kanavia ovat Viasat Sport, Viasat Hockey, Viasat Golf, Viasat Sport Xtra, Viasat Film sekä Viasat History. 27. tammikuuta aloittavat MTV Fakta, MTV Sport 2, C More Hits sekä National Geographic Channel.

Uudet kanavat näkyvät Digitan D-kanavanipussa, joka kattaa 85 prosentia väestöstä. D-kanavanipussa lähetetään sekä SD-kanavia että HD-kanavia. Kanavanipussa lähetettävien tv-kanavien katseluun tarvitaan vastaanotin, joka on varustettu Antenna Ready HD -merkinnällä.

Vastaanottimessa saattaa tarvita tehdä kanavahaku uudestaan tai palauttaa tehdasasetukset, mikäli uudet kanavat eivät näy automaattisesti.

Mediamonitori – Digita