Turun Yle uusiin tiloihin ensi vuonna

kirjoittanut

kategoriassa

Yle Turku -logoYlen Turun toimitukset muuttavat Turun keskustasta kulttuurikeskus Logomoon. Muutto toteutetaan näillä näkymin ensi kesänä. Yle Turku ja Yle Åboland toimivat nykyisin Kauppatorin laidalla KOP-kolmion talossa. Toimitusten nykyiset tilat eivät enää vastaa Ylen uusia tarpeita. Logomon tilat mahdollistavat uudenlaisen yhteistyön eri toimijoiden kanssa.

Vuodesta 2011 toiminnassa olleessa Logomossa on 60 luovan alan yritystä. Logomo perustettiin entiseen VR:n konepajarakennukseen Turun ratapihalle Turun kulttuuripääkaupunkivuonna 2011.

– Ylen strateginen tavoite on panostaa yhteistyöhön myös muiden luovan alan toimijoiden kanssa. Erityisesti siksi Logomo on meille hyvä vaihtoehto, kertoo Ylen suomenkielisen aluetoiminnan päällikkö Jyri Kataja-Rahko.

Mediamonitori – Yle

{jcomments off}