Järviradio laajeni Mikkeliin

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradio-logoJärviradio on aloittanut lähetykset Mikkelin seudulla taajuudella 105,5 MHz. Asema lähettää Tornimäen laskettelukeskuksesta 200 watin teholla ohjelmistoluvalla, joka on voimassa vuoden 2019 loppuun. Järviradio sai luvan laajentua Mikkeliin viime kesänä.

Seinäjoen taajuuden 99,1 MHz lähetystehoa korotetaan kolmeen kilowattiin. Jouppilanvuorella sijaitsevan lähettimen tarkastus suoritetaan joulunalusviikolla. Kuopion taajuuden 102,9 MHz lähetinpaikka varmistuu lähiviikkoina. Järviradio lähettää Kuopiossa toistaiseksi teknisellä radioluvalla.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Järviradio laajeni Mikkeliin”

  1. Outsider avatar

    Suattaapa hyvinnii olla, että eteläpohojalaanen ohojelemisto ei puraase Sydän-Savossa.

  2. [quote name=”Outsider”]Suattaapa hyvinnii olla, että eteläpohojalaanen ohojelemisto ei puraase Sydän-Savossa.[/quote]

    Suattaapi olla että Järviradion järki ohjelmat purasee paremmin kuin paska Iskelmäradion kanava koska Iskelmä soittaa vain samoja kappaleita ja Iskelmän juontajat puhuvat vain itsestään ja lapsistaan.