Iskelmä Rexin kaveriksi Radio City

kirjoittanut

kategoriassa

Radio City -logoRadio City laajentaa Joensuuhun 5. tammikuuta alkaen. Ensi vuonna 30 vuotta täyttävä Radio City on vanhin toiminnassa oleva kaupallinen radio. Kanavan lähetykset alkoivat Helsingin Lepakkoluolasta vappuna 1985. Kanava on edelleen vahvasti alueellinen ja paikallinen, vaikka kuuluvuusalue kattaa suuren osan valtakunnasta. Aiemmin syksyllä City laajeni Vaasaan, Kuopioon, Kokkolaan, Mikkeliin, Savonlinnaan, Kaakkois-Suomeen ja Lahteen.

Joensuun Cityn paikallisesta sisällöstä vastaa toimiluvan omistava Oy Najaros Ab. Yritys omistaa myös Iskelmä Rexin. Najaros tiedotti lokakuussa korvaavansa Joensuussa ja Kiteellä kuuluvan nuorisokulttuurikanava Oi fm:n uudella radioasemalla.

– Olemme iloisia päästessämme aloittamaan Radio Cityn Joensuussa. Radio City avaa ikkunan miehen elämään huumorin ja nerokkaan sisällön kautta. Tarjoamme kanavan seudun perinteisen rock-musiikin ystäville, kertoo SBS Discovery Radion mediajohtaja Juha Ourila.

Mediamonitori