Radio Kajaus avasi Oulussa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Kajaus -logoRadio Kajaus kuuluu seuraavat kolme kuukautta Oulun seudulla taajuudella 102,6 MHz. Kajauksen ohjelmistolupa on voimassa helmikuun puoliväliin saakka. Kajauksen kuulumista Oulussa ovat toivoneet useat kuuntelijat, artistit ja yrittäjät, radioasemalta kerrotaan.

Radio Kajauksen lähetysten jatkuminen Oulussa pidempiaikaisella ohjelmistoluvalla on tulevaisuudessa mahdollista, mutta asian kanssa ei aiota kiirehtiä.

– Katsotaan nyt tämä kolmen kuukauden lupa ensin ja pohditaan sen kokemusten perusteella jatkoa. Tehdään niin hyviä lähetyksiä, että kuuntelijat vaikka muuttavat kuuluvuusalueelle, jos lähetykset Oulussa eivät jatku, toimitusjohtaja Antti Kela ja tuottaja Tuomas Paloniemi kommentoivat.

Mediamonitori

{jcomments off}


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Kajaus avasi Oulussa”

 1. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”Hra K”]:D Joopa joo.

  ”Radio Kajauksen lähetysten jatkuminen Oulussa pidempiaikaisella ohjelmistoluvalla on tulevaisuudessa mahdollista”

  Ei ole mahdollista. [/quote]

  En menisi vannomaan. Saamieni tietojen mukaan taajuuksia voidaan saada hyvinkin lisää, eikä tämä koske pelkästään Oulua. Ensi vuoden käytännöt ovat toisaalta vielä täysin auki. Oulussahan on tilaa sellaiselle radiolle, jolla on myös juonnetua ohjelmaa muulloinkin kuin perjantaisin.