Yhteisöllinen Reality aloitti kanavapaikalla 16

kirjoittanut

kategoriassa

Reality-logoSuomessa on avattu uudella konseptilla toimiva kaapelitelevisiokanava. Uusi kanava Reality on lähettänyt perjantaista 24. lokakuuta alkaen antenniverkossa kanavapaikalla 16 toimivan HD Life -kanavan kautta. Realityn ohjelma-aika on päivittäin kello 17-22. Realityn kaapelilähetykset alkavat lähiaikoina, kanavalta kerrotaan.

Realityn ympärille muodostettava yhteisö tuottaa ja valitsee kanavalle Internetin parhaan sisällön televisioitavaksi tv-kanavalla. Käyttäjät pääsevät arvioimaan etukäteen kategorioihin jaotellut videosisällöt, jonka jälkeen parhaiten arvioidut videot pääsevät televisioon, kun on kyseisen kategorian esitysaika.

– Reality vakuuttaa mullistavansa televisiotarjonnan tarjoamalla oikeaa demokratiaa. Kanavan ydinajatus on, että katsojilla on täysi vaikutusvalta kanavalla näytettävään sisältöön, kanavan nettisivuilla todetaan.

Reality lupaa maksaa parhaiten menestyville videoille myös palkintorahoja. Kaikki Reality-kanavalle ladatut videot osallistuvat kilpailuihin, joita järjestetään viikoittain ja kuukausittain. Käyttäjät saavat mainostaa ja jakaa videoitaan verkossa vapaasti.

Realityn toimintaa pyörittävän Reality Interactive Oy:n toimitusjohtaja Harri Suni sanoo, että lähetykset HD Lifen kautta jatkuvat toistaiseksi. Kanavan katsomiseen antennivälitteisesti tarvitaan HD-valmiudella varustettu vastaanotin.

Mediamonitori