Radio Suomipop kuunnelluin kaupallinen

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Suomipop -logoRadio Suomipop oli heinä-syyskuussa Suomen suurin kaupallinen radio, kun mittarina käytetään kaupallisten kanavien kuunteluosuuksia, kertoo Nelonen Media tiedotteessa. Radio Suomipopin osuus kaupallisten kanavien kuuntelussa oli 18,6 prosenttia. Nelonen Median radioiden kaupallinen kuunteluosuus nousi ennätyksellisen korkealle kokonaisyleisössä sekä 25-44-vuotiaissa.

– Kanaviemme kuuntelu on noussut ennätystasolle. Kasvua on tapahtunut erityisesti 25-44-vuotiaiden keskuudessa. Kahden vuoden aikana tämän ryhmän kuunteluosuus on noussut 38 prosentista yli 50 prosenttiin. Olemme voittaneet osuuksia onnistuneen kanavaprofiloinnin ja hyvien radiopersoonien ansiosta, kertoo Nelonen Median radion johtaja Kari Laakso.

Muilta osin Nelonen Median radioiden kuunteluosuus on pysynyt samalla tasolla. Konsernin kanavat tavoittavat viikoittain noin 2,1 miljoonaa suomalaista.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Radio Suomipop kuunnelluin kaupallinen”

  1. Suomipop on muuten aika turha kanava, koska sitä pakkosoitetaan yleensä kaupoissa, kuten Raahen K-citymarket kahvilassa ja Vantaan Martinlaakson Starkissa.

  2. Peksu avatar

    Suomipop on muuten aika turha kanava, koska sitä pakkosoitetaan yleensä kaupoissa.