Radio Sandelsin sävelet soivat Kuopiossa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Sandels -logoIisalmen paikallisradio Sandels on aloittanut lähetykset myös Kuopiossa taajuudella 104,6 MHz. Radio Sandels lähettää Puijon tornista 50 watin teholla tämän vuoden loppuun asti voimassa olevalla radioluvalla. Radion toimilupayhtiö Suomen Lähiradiot Oy on hakenut Kuopioon myös toimilupaa taajuudelle 102,9 MHz.

Lisäksi lauantaisin Radio Sandelsin ohjelmaa voi kuunnella lyhytaalloilla lähettävän Westsound AM:n taajuudella 3960 kHz.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Radio Sandelsin sävelet soivat Kuopiossa”

  1. Komsitek avatar
    Komsitek

    Lähetinlaitteisto on paikallaan ja kokeiltu 50 Watin teholla. Kuului Suonenjoelle ainakin. Tehot pudotettiin pelkälle ohjaimelle muista lähetteistä ilmaantuneiden vaikutusten vuoksi. Ilmeni tarve asentaa Lähettimen ja antennin väliin suodinyksikkö pääteastetta suojaamaan. Kun Aerial saa suotimen tehtyä pääsemme ensi viikolla normaali kuuluvuuteen.

  2. Komsitek avatar
    Komsitek

    Jälkiasennukset Puijossa on nyt tehty ja tehot on on nostettu normaalitasolle. Lähetys kuuluu savolaisittain umpisuorasti n. 40km Kuopion keskustasta.