Spin FM haluaa lisää taajuuksia

kirjoittanut

kategoriassa

Spin FM -logoSpin Media Oy on jättänyt liikenne- ja viestintäministeriöön hakemuksen koskien seuraavia taajuuskokonaisuuksia: Turku, Lahti, Jyväskylä, Kotka-Lappeenranta, Pori-Kankaanpää, Vaasa, Kuopio ja Kajaani. Spin Median toiveena on, että mikäli yhtiö saa taajuudet käyttöönsä, ne liitettäisiin osaksi Helsingin toimilupaa taajuudella 101,4 MHz muodostaen kaikista taajuuksista yhtenäisen kaupunkiverkon. Spin Medialle kelpaa myös pienemmät taajuuskokonaisuudet. Kohderyhmän kannalta yhtiön tärkeimpiä alueita olisivat Turku, Lahti, Jyväskylä, Kotka-Lappeenranta, Pori-Kankaanpää ja Vaasa.

Spin Media n tavoite on kasvaa yhdeksi Suomen suurimmista nuorisomedioista. Internet, TV-tuotannot, tapahtumat sekä hyvät yhteistyökumppanit antavat radiotoiminnan ympärille paljon lisäarvoa.

Yhtiö tuottaa päivittäin mielenkiintoista kotimaista sisältöä vauhdilla kansainvälistyvässä maassamme. Yhtiö kertoo palvelevansa ainoana suomen- ja englanninkielisenä mediana myös kaksikielistä väestöä sekä maahanmuuttajia.

Yhteistyössä Citydigitalin kanssa Spin Media Oy kouluttaa ja työllistää suomalaisia nuoria sisällöntuottajia.

Yhtiön suunnitelmissa on tulevaisuudessa kouluttaa uusia monimedian osaajia nuorista, jotka eivät saa opiskelu- tai työpaikkaa. Tavoitteena on auttaa myös maahanmuuttajia pääsemään paremmin osaksi yhteiskuntaamme ja työelämään.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Spin FM haluaa lisää taajuuksia”

  1. Hantte avatar

    Spin FM ei todellakaan ole ainoa kaksikielinen radio Suomessa. Kuinkas mainitakseni Radio Lux, Radio Vaasa, Sea FM? Enemmän niissä tulee ulkomaalaista sisältöä kuin Spinnissä. Toiseksi, milloin tämä Spin FM ’akatemia’ aloittaa, josta ovat hehkuttaneet jo vuosia ja sitä käytetään aina kriteerinä näissä toimilupahakemuksissa? Kovin isoa määrää nuoriakaan ei voida kouluttaa media-alalle, kun muutenkin taitaa olla ylitarjontaa. Eipä näytä hakemuksen kriteerit totuudenmukaisilta, eikä kovin uskottavaltakaan.

  2. Sea FM on 16 tuntia viikossa englanniksi juonnettua. Taitaa olla ainoa asema, joka ei soita suomeksi laulettua musiikkia.