Radio Nostalgia janoaa lisää kuuluvuutta

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Nostalgia -logoNRJ Finland Oy:n pyörittämä Radio Nostalgia haluaa lisää taajuuksia kuuluvuusalueen laajentamiseksi ja uusien mainostajien houkuttelemiseksi radion taajuuksille. NRJ on jättänyt liikenne- ja viestintäministeriöön hakemuksen Kajaanin taajuuden 88,8 MHz ja Vaasan taajuuden 98,4 MHz liittämiseksi Radio Nostalgian lähetysverkkoon. Taajuudet tulivat haettaviksi elokuussa alkaneella toimilupien täydennyskierroksella.

Radio Nostalgian kuuluvuusalue on laajentunut vähitellen suurten kaupunkiseutujen ulkopuolelle. Yhtiössä katsotaan, että nykyinen kuuluvuusalue on vieläkin liian suppea mainostajien näkökulmasta. Nostalgialla on lupa lähettää taajuuskokonaisuudessa 12.

Liikenne- ja viestintäministeriöllä on mahdollisuus liittää uusia taajuuksia suoraan lupaa hakevien radioiden nykyisiin taajuuskokonaisuuksiin tai esittää valtioneuvostolle taajuuksien myöntämistä kokonaan uusille radioille.

Ministeriöön tuli viime perjantaina päättyneeseen määräaikaan mennessä hakemukset 14 hakijalta.

Mediamonitori