Radio Dei hakee lupaa Kajaaniin

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Dei -logoKristillinen Radio Dei on jättänyt liikenne- ja viestintäministeriöön hakemuksen radiotaajuudesta Kajaanissa. Radio Dei suunnittelee lähettävänsä Kajaanin ympäristössä pääasiassa valtakunnallista ohjelmaa mutta myös paikallisia lähetyksiä. Jos Deille myönnetään toimilupa Kajaanin taajuudelle 88,8 MHz, alkavat lähetykset 2-3 kuukauden kuluttua luvan saamisesta, Dein toimilupahakemuksessa arvioidaan.

Radio Dei on rakentanut lähetysverkkoaan tasaisesti vuodesta 1997, jolloin asema aloitti paikallisradiona Helsingissä. Lokakuussa 2014 Dei ottaa käyttöön taajuuden Haapavedellä. Sen kuuluvuusalue ei kuitenkaan ulotu Kajaaniin saakka. Radio Dein taustalla on voittoa tavoittelematon yhtiö Kristillinen Media Oy.

Valtioneuvosto päättää uusista radiotoimiluvista tämän syksyn aikana.

Mediamonitori